ПЗУ Дентал Крафт - Стоматолошка Ординација Скопје Ценовник

Голем сезонски попуст

Стоматолошка ординација – Дентал Крафт нуди специјален попуст на најбараните артикли. Јавете се веднаш и вратете ја насмевката на вашето лице.

Повеќе...

Д-р Цвете Павловски - Дентал Крафт

Добредојдовте во Стоматолошка Ординација – Дентал Крафт 

Доколку барате врвна услуга, пристапни цени и бескомпромисен квалитет, тогаш со задволство ве информираме дека се наоѓате на вистинското место. Дознајте повеќе за Стоматолошка Ординација – Дентал Крафт…

Повеќе...
Стоматолошка Лабораторија - Дентал Крафт

Ви требаат совршени заби?

Имаме најсовремена технологија, долгогодишно искуство и користиме најдобри материјали. Резултатот се нашите врвни заботехнички изработки! Откријте зошто голем број стоматолошки ординации соработуваат со нас…

Повеќе...

ПЗУ Дентал Крафт - Стоматолошка Ординација Скопје

Дентал Крафт-  Стоматолошка Ординација и Лабораторија – лидер во стоматологијата и дигиталната забна техника

Драги посетители. За нас Дентал Крафт не е само место каде работиме во интерес на нашите пациенти. За нас Дентал Крафт претставува креативен центар во кој се спојуваат науката и уметноста. Ние не сме обични луѓе, ние сме вљубеници во науката и технологијата и тежнееме кон создавање на совршенство. Најчесто немаме работно време, имаме само работни задачи, а наш најголем предизвик е невозможното да го претвориме во возможно. Со имплементирање на најновата компјутерска технологија и постојаното усовршување Стоматолошкиот Центар Дентал Крафт стана лидер во стоматологијата и дигиталната забна техника. Врвната грижа, беспрекорната услуга и пристапните цени придонесоа Дентал Крафт да се вброи меѓу малкуте Стоматолошки Ординации и Лаборатории кои се на врвот не само во регионот, туку и пошироко. Доколку сонувате да имате совршени заби и беспрекорна насмевка, со нас сте многу поблиску до остварување на вашиот сон. Активно учествувајте во изработката заедно со нашиот тим и имајте заби какви што ќе посакате. Звучи неверојатно, нели? Сепак кај нас тоа е можно затоа што Дентал Крафт е многу повеќе од обична стоматолошка ординација. Ние сме иднината. Спој на стоматологијата и забната техника! Место каде без проблем ќе го најдете сето она што ви треба!

Дома 14/12/2014