02 3 113 001 info@dentalkraft.mk

контакт

ДЕНТАЛ КРАФТ
СТОМАТОЛОШКИ ЦЕНТАР

Телефон: +389 2 3113 001
E-mail: dentalkraft.mk@gmail.com
Адреса: Дрезденска 14
1000 Скопје, Република Македонија

СТОМАТОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА
Д-р Цвете Павлоски
Мобилен/Viber/WhatsApp: +389 78 211 162
Работно време (пон-саб): 12:00-20:00

ЗАБОТЕХНИЧКА ЛАБОРАТОРИЈА
Александар Блажевски
Мобилен/Viber/WhatsApp: +389 75 475 174
Работно време (пон-саб): 09:00-17:00

stomatolog skopje

Дрезденска 14, 1000
Скопје, Македонија
☏ 02 3 113 001

© 2021 Dental Kraft PZU