02 3 113 001 info@dentalkraft.mk

Стоматолошка Ординација и Заботехничка Лабораторија

Нудиме комплетни услуги од областа на стоматологијата и забната техника. Предноста на нашите пациенти е во тоа што на едно место добиваат комплетен стоматолошки третман, преку вградување на импланти, па се до изработка на врвни протетски помагала.

stomatologija skopje

стоматолошка ординација

Доколку барате врвна услуга, пристапни цени и бескомпромисен квалитет, тогаш со задволство ве информираме дека се наоѓате на вистинското место. 

Дознајте Повеќе >

zabna tehnika skopje

заботехничка лабораторија

Имаме најсовремена технологија, долгогодишно работно искуство и користиме најдобри материјали. Резултатот се нашите врвни заботехнички изработки! 

Дознајте Повеќе >

ЛИДЕР ВО СТОМАТОЛОГИЈАТА И ДИГИТАЛНАТА ЗАБНА ТЕХНИКА

Со имплементирање на најновата компјутерска технологија и постојаното усовршување Стоматолошкиот Центар Дентал Крафт стана лидер во стоматологијата и дигиталната забна техника. Врвната грижа, беспрекорната услуга и пристапните цени придонесоа Дентал Крафт да се вброи меѓу малкуте Стоматолошки Центри кои се на врвот не само во регионот, туку и пошироко.

Доколку сонувате да имате совршени заби и беспрекорна насмевка, со нас сте многу поблиску до остварување на вашиот сон. Активно учествувајте во изработката заедно со нашиот тим и имајте заби какви што ќе посакате. Звучи неверојатно, нели? Сепак кај нас тоа е можно затоа што Дентал Крафт е многу повеќе од обична стоматолошка ординација. Ние сме иднината. Спој на стоматологијата и забната техника! Место каде без проблем ќе го најдете сето она што ви треба!

stomatolog skopje

Дрезденска 14, 1000
Скопје, Македонија
☏ 02 3 113 001

© 2021 Dental Kraft PZU