Заботехнички услуги

Заботехнички услуги и изработки, протетика - Стоматолошка Лабораторија. Нудиме широка палета на фиксна протетика, мобилна протетика, CAD Design, протези, цирконија, керамика и останати заботехнички услуги, вршиме бесплатна достава на нашите производи во земјата и странство. Доколку имате потреба од одредени производи кои не се наведени во листата, слободно контактирајте не, достапни сме и на социјалните мрежи. Ќе ни биде особено задоволство да им излеземе во пресрет на вашите барања и да ви понудиме готови или полу-готови заботехнички изработки кои во целост ќе ги задоволат вашите потреби.

ФИКСНА ПРОТЕТИКА

 • Цирконија;
 • Цирконија до 14 члена во блок;
 • Цирконија врз импланти;
 • Цирконија со директно штрафење врз импланти;
 • Антериор цирконија;
 • E.max;
 • Титан керамика;
 • Титан керамика врз импланти;
 • Метал керамика;
 • Метал керамика врз импланти;
 • Шултер керамика;
 • Фрез места;
 • Телескоп коронки;
 • Атачмени, Клизачи, Долдер пречки.

МОБИЛНА ПРОТЕТИКА

 • Хибридни акрилатни мостови на штрафење врз импланти;
 • Комбинирани визил протези;
 • Скелетирани класични визил протези;
 • Тотални протези;
 • Парцијални протези.

КОМПЈУТЕРСКО ДИЗАЈНИРЊЕ (CAD DESIGN)

 • Конструкции за фиксни и мобилни протетски помагала;
 • Комплетни протетски помагала со целосна анатомоморфолошка форма.