Кој е нашиот тим?

Нашиот тим е составен од искусни, докажани и вешти забни техничари, кои пред се сакаат во континуитет да се усовршуваат и да ги применуваат новите методи, техники и знаења. Низ годините, нашиот тим прерасна во една голема фамилија и слободно може да кажеме дека денес Заботехничката Лабораторија на Дентал Крафт располага со врвен тим кој со заеднички напори дава максимални резултати.

Добриот менаџмент и искусните вработени се клуч за успехот на секоја компанија. Ние во Дентал Крафт тоа добро го знаеме и горди сме што може да им излеземе во пресрет дури и на најтешките предизвици. Ова се нашите вработени кои со своето знаење и искуство поимот забна техника го позиционираа на ново, многу повисоко ниво.

ЗАБНА ТЕХНИКА

Нашиот тим

Aleksandar Blazevski

Александар Блажевски

Сопственик на Дентал Крафт

Важи за еден од најдобрите забни техничари на овие простори. Има долгогодишно искуство, а своето знаење го стекнал во Македонија, Германија, Словенија, Израел и други земји. Во Дентал Крафт го има имплементирано системот по кој што работат заботехничките лабаратории во Германија. Тој воедно е голем перфекционист кој забната техника ја подразбира како уметност и тежнее изработките во Дентал Крафт да бидат вистински ремек дела. Своите помлади колеги ги учи секогаш да го даваат најдоброто и живее со мотото дека секој заслужува здрава и беспрекорно убава насмевка.

Стефан Ѓорѓиоски

Управител на Дентал Крафт

Керамичар

Stefan Gjorgjioski
Aleksandra Simonovska

Александра Симоновска

Керамичар

Илија Трајковски

CAD Дизајн

Ilija Trajkovski
Atanas Petrushevski

Атанас Пертушевски

CAD Дизајн

Димитар Арџановски

Прием на пратки и набавски на материјали

Dimitar Ardzanovski
Slavko Ristoski

Славко Ристоски

Припрема модели и скенирање

Ивона Блажевска

Фрез техника и изработка на скелетирани протези

Ivona Blazevska
Igor Pisinov

Игор Писинов

Скенирање и обработка на метали

Дамјан Георгиевски

Логистика

Damjan Georgievski

СТОМАТОЛОШКИ ЦЕНТАР

Dental kraft logo