Заботехнички услуги и изработки, протетика - Стоматолошка ЛабораторијаНудиме широка палета на фиксна протетика, мобилна протетика, CAD Design, протези, цирконија, керамика и останати заботехнички услуги, вршиме бесплатна достава на нашите производи во земјата и странство. Доколку имате потреба од одредени производи кои не се наведени во листата, слободно контактирајте не, достапни сме и на социјалните мрежи. Ќе ни биде особено задоволство да им излеземе во пресрет на вашите барања и да ви понудиме готови или полу-готови заботехнички изработки кои во целост ќе ги задоволат вашите потреби.

ФИКСНА ПРОТЕТИКА
– Цирконија;
– Цирконија до 14 члена во блок;
– Цирконија врз импланти;
– Цирконија со директно штрафење врз импланти;
– Антериор цирконија;
– E.max;
– Титан керамика;
– Титан керамика врз импланти;
– Метал керамика;
– Метал керамика врз импланти;
– Шултер керамика;
– Фрез места;
– Телескоп коронки;
– Атачмени, Клизачи, Долдер пречки.

МОБИЛНА ПРОТЕТИКА
– Хибридни акрилатни мостови на штрафење врз импланти;
– Комбинирани визил протези;
– Скелетирани класични визил протези;
– Тотални протези;
– Парцијални протези.

КОМПЈУТЕРСКО ДИЗАЈНИРЊЕ (CAD DESIGN)
– Конструкции за фиксни и мобилни протетски помагала;
– Комплетни протетски помагала со целосна анатомоморфолошка форма.