Како да не контактирате

Адреса

Ул. Дрезденска 14,
1000 Скопје, Македонија

Телефон

+389 2 3113 001
+389 71 29 66 25

Стоматологија

Д-р: Цвете Павлоски

Мобилен/ Viber/ WhatsApp: +389 78 211 162
Работно време: пон-пет: 08:00 - 20:00
сабота: 09:00 - 14:00
 

Др. Маја Панева

Моб./Viber/WhatsApp: +389 70 361 636
Работно време (пон-пет): 08:00 - 20:00 /
Сабота: 09:00 - 14:00

Д-р Елена Станојковска

Mob: +389 71 312 738
Работно време (пон-пет): 08:00 - 20:00 /
Сабота: 09:00 - 14:00

Забна Техника

Александар Блажевски

Мобилен/ Viber/ WhatsApp: +389 75 475 174

Работно време (пон-саб): 09:00 - 17:00

Секогаш достапни

Контакт форма