cvete pavloski

 

 

 

 

Александар

Блажевски

 

Сопственик на Дентал Крафт

Важи за еден од најдобрите забни техничари на овие простори. Има долгогодишно искуство, а своето знаење го стекнал во Македонија, Германија, Словенија, Израел и други земји. Во Дентал Крафт го има имплементирано системот по кој што работат заботехничките лабаратории во Германија. Тој воедно е голем перфекционист кој забната техника ја подразбира како уметност и тежнее изработките во Дентал Крафт да бидат вистински ремек дела. Своите помлади колеги ги учи секогаш да го даваат најдоброто и живее со мотото дека секој заслужува здрава и беспрекорно убава насмевка.